Χάρη σε αυτόν η LOLA έφτασε σε όλα τα σημεία διάθεσης και έγινε η αγαπημένη των Λαρισαίων και όχι μόνο.. Ως υπεύθυνος Horeca συνεχίζει ακάθεκτος και ακούραστος το ταξίδι της LOLA..
Από τα φοιτητικά χρόνια στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ονειρευότανε να ανοίξει την δικιά του μπιραρία. Εν τέλη κατέληξε να σπουδάσει την επιστήμη του Ζύθου στο τμήμα Οινολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και με ένα μικρό πέρασμα από τη Ζυθοποιία Χίου κατέληξε να είναι ο υπεύθυνος ζυθοποιός για τις απολαυστικές μπίρες LOLA.
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός αλλά η ζωή τον οδήγησε σε άλλα μονοπάτια. Υπεύθυνος Παραγωγής και σωστής λειτουργίας της Zυθοποιίας Πηνειού. Με άλλα λόγια χωρίς αυτόν δεν μπορούμε..